8 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 5 κουταλιές ελαιόλαδο 750 g αχιβάδες από κονσέρβα με το χυμό τους 250 g τοματοπολτός 500 g τομάτες σε κονσέρβα με το ζωμό τους 1 κουταλιά μαϊντανός 1 κουταλιά ρίγανη 1 κουταλιά αλάτι 500 g σπαγγέτι 1/4 φλιτζ. τυρί παρμεζάνα τριμμένο
8 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 5 κουταλιές ελαιόλαδο 750 g αχιβάδες από κονσέρβα με το χυμό τους 250 g τοματοπολτός 500 g τομάτες σε κονσέρβα με το ζωμό τους 1 κουταλιά μαϊντανός 1 κουταλιά ρίγανη 1 κουταλιά αλάτι 500 g σπαγγέτι 1/4 φλιτζ. τυρί παρμεζάνα τριμμένο
Εκτέλεση
1. Σοτάρουμε το σκόρδο σε 2 κουταλιές ελαιόλαδο μέχρι να ροδίσει. 2. Ρίχνουμε ανακατεύοντας το χυμό από τις αχιβάδες, τον τοματοπολτό, τις τομάτες με το ζωμό τους, το μαϊντανό και τη ρίγανη. Σιγοβράζουμε ώσπου το μίγμα να μειωθεί στο μισό περίπου. 3. Προσθέτουμε τις αχιβάδες και βγάζουμε τη σάλτσα από τη φωτιά. 4. Στο μεταξύ βράζουμε και στραγγίζουμε τα σπαγγέτι, τα επαναφέρουμε στην κατσαρόλα τους και τα αναμιγνύουμε καλά με το υπόλοιπο λάδι. 5. Αναμιγνύουμε με τη σάλτσα και σερβίρουμε.
Συνταγή 284 από 422
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!