1. Κόβουμε το μπρι στη μέση εγκάρσια (σχηματίζουμε 2 γωνιές), και το βάζουμε σε ένα ταψί με το κομμένο μέρος προς τα άνω. 2. Κόβουμε στη μέση αρκετές ρώγες σταφυλιού κατά μήκος, ώστε να καλύψουμε το μπρι (οι ρώγες πιέζονται ελαφρά πάνω στο τυρί με το κομμένο μέρος προς τα κάτω). Ρίχνουμε από πάνω μπόλικη ζάχαρη και ψήνουμε στους 180οC, μέχρι το μπρι να μαλακώσει και να αρχίσει να λιώνει. 3. Σερβίρουμε με γαλλικό ψωμί ή κράκερς.
Συνταγή 4 από 30
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!