6 αβγά σφιχτοβρασμένα και καθαρισμένα
4 κουταλιές βρασμένο ζαμπόν ψιλοκομμένο
6 μισά καρύδια ψιλοκομμένα
1 κουταλιά κρεμμυδάκι φρέσκο ψιλοκομμένο
1 κουταλιά μουστάρδα Dijon
1 κουταλιά μαγιονέζα
2 κουταλιές λευκό ξύδι
1 μεγάλη πρέζα πιπέρι καγιέν
αλάτι και πιπέρι μαύρο
Για γαρνίρισμα:
Πάπρικα και λεπτές φέτες από αγγουράκι τουρσί

Οι Συνταγές μου! | Οι Φωτογραφίες μου!  Μέλη  
Αναζήτηση

Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;






 
Τι "μαγειρεύτηκε" τα τελευταία λεπτά
Μακαρόνια με κολοκύθι ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΙΤΑΛΙΚΑ ΜΕ ΚΙΜΑ ...
ΣΠΑΓΕΤΙΝΙ ΤΟΥ ΣΑΡΑΚΗΝΟΥ ...
ΑΒΓΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ...
ΞΙΦΙΑΣ ΜΕ ΠΕΝΕΣ ΑΛΑ ΣΙΚΕΛΙΚΑ ...
ΛΙΝΓKΟΥΙΝΙΑ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ...
ΚΟΧΥΛΙΑ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΦΡΑ ΔΙΑΒΟΛΟ ...
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΑΛΑΤΑ ...
ΡΑΒΙΟΛΙ ΜΕ ΚΑΒΟΥΡΙ ΚΑΙ ΣΟΛΟΜΟ...
ΣΑΛΣΑ ΒΕΡΑΚΡΟΥΖ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΖΥΜΑΡΙΚΟ ...
...
...
ΣΠΑΓΓΕΤΙΝΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΡΙ ...
ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ (ΦΡΕΣΚΟΣ) ΓΙΑΧΝΙ ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΜΕ ΣΚΟΡΔΟ-ΛΑΔΙ, ΚΟΛΟΚΥΘΑ ΚΑΙ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΑΡΗ ...
ΦΡΕΣΚΑ ΣΥΚΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΥΤΟ ...
ΣΑΛΣΑ ΒΕΡΑΚΡΟΥΖ ΜΕ ΛΙΘΡΙΝΙ ...
ΠΕΝΕΣ ΜΕ ΣΙΚΕΛΙΚΗ ΣΑΛΤΣΑ ...
ΚΟΧΥΛΑΚΙΑ ΦΛΟΡΕΝΤΙΝΑ ΜΕ ΤΟΝΟ ...
ΑΜΑΓΕΙΡΕΥΤΗ ΣΤΙΓΜΙΑΙΑ ΣΑΛΤΣΑ ΖΥΜΑΡΙΚΟΥ ΤΟΥ ΛΟΥΤΣΙΑΝΟ ΠΑΒΑΡΟΤΙ ...
ΑΒΓΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΦΑΣΟΛΙΑ ΚΑΙ ΧΑΒΙΑΡΙ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣΚΑ ΜΕ ΤΟΜΑΤΕΣ, ΚΑΠΑΡΗ ΚΑΙ ΑΝΤΣΟΥΓΕΣ ...
ΑΡΝΙΣΙΟ ΜΠΟΥΤΙ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΛΕΜΟΝΑΤΕΣ ...
ΡΙΓΚΑΤΟΝΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΠΙΚΑΝΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΜΑΤΕΣ ΛΙΑΣΤΕΣ ...
ΠΕΝΝΕΣ ΑΛΑ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΟΥ ΕΛΒΑ...
ΣΑΛΑΤΑ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑΣ ΜΕ ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ...

Συνταγές » τυρί,αυγά
Προηγούμενη Συνταγή 21 από 30  Επόμενη

ΑΒΓΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΖΑΜΠΟΝ ΚΑΙ ΚΑΡΥΔΙΑ 1 ψήφοι




 

Υλικά

6 αβγά σφιχτοβρασμένα και καθαρισμένα
4 κουταλιές βρασμένο ζαμπόν ψιλοκομμένο
6 μισά καρύδια ψιλοκομμένα
1 κουταλιά κρεμμυδάκι φρέσκο ψιλοκομμένο
1 κουταλιά μουστάρδα Dijon
1 κουταλιά μαγιονέζα
2 κουταλιές λευκό ξύδι
1 μεγάλη πρέζα πιπέρι καγιέν
αλάτι και πιπέρι μαύρο
Για γαρνίρισμα:
Πάπρικα και λεπτές φέτες από αγγουράκι τουρσί

Εκτέλεση
1. Κόβουμε τα αβγά στη μέση κατά μήκος και αφαιρούμε τους κρόκους.
2. Βάζουμε τους κρόκους στο μπλέντερ μαζί με τα λοιπά συστατικά και τα λιώνουμε μέχρι να γίνουν κρέμα. Ελέγχουμε το αλατοπίπερο.
3. Γεμίζουμε τα μισά ασπράδια με το κουταλάκι ή με σάκο γέμισης.
4. Τα φυλάμε στο ψυγείο μέχρι 6 ώρες. Γαρνίρουμε πριν σερβίρουμε.

Προηγούμενη Συνταγή 21 από 30  Επόμενη
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

 

Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!

Όνομα 
e-mail 
Σχόλιο 

RSS feeds RSS feed ΝΕΩΝ ΣΥΝΤΑΓΏΝ


 
Προσφατα Σχολια
ετσι πρέπει να είναι οι εύκολες συνταγές...(από Maria)
Περισσότερα...

Μου αρέσει, είναι πολύ εύκολη! ...(από Panos)
Περισσότερα...

poli kali sintagi....(από katomerischristos)
Περισσότερα...

poli orea sintagi....(από κατωμερης χρηστος)
Περισσότερα...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ Σ...(από panagiota)
Περισσότερα...




ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση

Το όνομα σου:
Το e-mail σου:
Η ερώτηση σου:

ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!
Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε! Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!

Yumyum Pointmania!>>>

Θέλετε να δοκιμάζετε πρώτοι τις νέες συνταγές; Απλά εγγραφείτε στο δωρεάν Newsletter μας και ταυτόχρονα κερδίστε 100 points!

Copyright © 2009 yumyum.gr
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή
διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο,
χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.