Aντί για γαρίδες μπορεί άνετα να χρησιμοποιηθεί λευκό σφιχτό ψάρι ή ψαχνό κοτόπουλου χωρίς λίπος ή
πέτσα βρασμένο και κομμένο σε μικρά κομμάτια και ρύζι αντί για ζυμαρικό. Τη συνταγή οφείλω στον
Καθηγητή Geoffrey S. Holister, τότε Γεν. Διευθυντής Εκπαίδευσης και Τεχνολογικής Έρευνας της UNESCO.
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef! Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
Σου αρέσουν τα δώρα? Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!