Στο παρόν πιάτο χρησιμοποιούμε την εξής τεχνική: Προβράζουμε το ζυμαρικό, δηλ. το βγάζουμε από την φωτιά λίγα λεπτά
πριν ολοκληρωθεί το βράσιμό του, και, μόλις η (νερουλή) σάλτσα είναι έτοιμη, τα αναμιγνύουμε και συνεχίζουμε το
βράσιμο για λίγα ακόμη λεπτά. Έτσι το ζυμαρικό απορροφά όλη την ωραία γεύση της σάλτσας.
Μια χορτοφαγική σαλάτα που συνδυάζει κουσκούς με ψητές μελιτζάνες, κολοκύθια, κόκκινη πιπεριά και πράσα.
Αν θέλουμε μπορούμε να προσθέσουμε μαγειρεμένο λουκάνικο. Σερβίρεται με φρέσκο ψωμί και λευκό κρασί.
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef! Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
Σου αρέσουν τα δώρα? Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!