Οι Συνταγές μου! | Οι Φωτογραφίες μου!  Μέλη  
Αναζήτηση
Τι "μαγειρεύτηκε" τα τελευταία λεπτά
ΜΠΑΒΕΤΕΣ ΜΕ ΦΙΛΕΤΑΚΙΑ ΚΟΤΌΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΣΑΜΠΟΥΚΑ ...
Σπαγγέτι με σάλτσα από αχιβάδες Ι ...
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΡΥΖΙ ...
Φρέσκα χτένια τηγανητά ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΤΟΝΟΥ ...
Φιλέτα μαρινάτα κορεάτικα ...
ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΜΕ ΧΟΡΤΑ, ΣΚΟΡΔΟ, ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΣΟΥΓΙΕΣ ...
ΠΕΝΕΣ ΜΕ ΣΟΛΟΜΟ ΚΑΙ ΣΟΣ ΚΡΟΚΟΥ ...
ΓΑΡΙΔΕΣ ΜΕ ΣΑΜΠΑΝΙΑ ...
ΚΑΡΙ ΜΑΛΑΙΣΙΑΣ (BOBUTI) ...
Κοτόπουλο με κάρι ...
ΚΟΝΤΡΑ ΦΙΛΕΤΟ ΜΕ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ...
ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ ΤΟΣΚΑΝΗΣ ...
ΣΟΥΠΑ ΤΟΝΟΥ ΜΕ ΖΩΜΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΣΠΑΝΑΚΙ ...
Στραπατσάδα ...
ΠΕΝΕΣ ΑΡΑΜΠΙΑΤΑ(Πένες με «θυμωμένη» σάλτσα τσίλι) ...
ΠΕΝΕΣ ΜΕ ΜΠΕΙΚΟΝ, TΟΝΟ, ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ, ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ ΤΟΥΡΣΙ, ΜΑΥΡΕΣ ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΝΤΟΜΑΤΑ ...
ΚΟΚΤΕΙΛ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ...
ΚΟΝΤΡΑ ΦΙΛΕΤΟ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ ΜΕ ΜΠΙΡΑ ...
ΖΩΜΟΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ...
ΠΕΝΕΣ ΜΕ ΣΟΛΟΜΟ ΚΑΙ ΣΟΣ ΣΑΦΡΑΝ ...
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΓΚΛΑΣΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΑΒΓΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ...
Καραβίδες με σος περνό...


Συνταγές » Κινέζικα
Προηγούμενη Σελίδα Επόμενη Σελίδα

ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ ΜΕ ΜΠΙΡΑ  
Χοιρινό μαριναρισμένο με σόγια σος και σκόνη πέντε μπαχαρικών σιγοψημένο σε σάλτσα μπίρας και χόιζιν σος.
ΧΟΙΡΙΝΟ ΤΣΑΟΥ ΜΕΪΝ (Pork Chow Mein)  
Η παρούσα παραλλαγή του τσάου μέιν χρησιμοποιεί κινέζικη σκόνη πέντε μπαχαρικών (five-spice powder) που ακόμη και σε μικρές ποσότητες δίνει πολύ έντονη γεύση.
ΧΟΙΡΙΝΟ ΤΣΑΟΥ ΜΕΪΝ ΜΕ ΝΟΥΝΤΛ ΑΥΓΟΥ (Pork Chow Mein)  
Η παρούσα παραλλαγή του τσάου μέιν χρησιμοποιεί κινέζικη σκόνη πέντε μπαχαρικών (five-spice powder) που ακόμη και σε μικρές ποσότητες δίνει πολύ έντονη γεύση.
TOFU ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ NOODLES  
ΣΑΛΑΤΑ ΑΠΟ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ (Ινδονησία)  
Μια σαλάτα με πολύ χαμηλά λιπαρά (2.2 γρ.), καθώς δεν έχει διόλου λάδι.
 
 
Οι ράιτες και οι σαλάτες αποτελούν αχώριστο τμήμα του ινδικού φαγητού. Η ράιτα αυτή φτιάχνεται ιδιαίτερα εύκολα και οι ψημένοι σπόροι κύμινου προσθέτουν μια ιδιαίτερη γεύση.
ΡΑΪΤΑ ΑΠΟ ΑΓΓΟΥΡΙ  
Η ράιτα αυτή είναι μάλλον δροσερή και το άρωμα των καβουρδισμένων σπόρων κύμινου ανοίγει πολύ τη όρεξη.
ΠΙΚΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΤΑΤΟΜΠΟΥΚΙΕΣ (SPICED ΡΟΤΑΤΟ BITES)  
Στην ινδική κουζίνα η πατάτα χρησιμοποιείται με πολλή φαντασία. Εδώ κόβουμε βρασμένες πατάτες σε μικρά κομμάτια, τις σοτάρουμε μέχρι να σκουρύνουν και τους δίνουμε γεύση πασπαλίζοντάς τες με μπαχαρικά.

Προηγούμενη Σελίδα Επόμενη Σελίδα


 
Προσφατα Σχολια
ετσι πρέπει να είναι οι εύκολες συνταγές...(από Maria)
Περισσότερα...

Μου αρέσει, είναι πολύ εύκολη! ...(από Panos)
Περισσότερα...

poli kali sintagi....(από katomerischristos)
Περισσότερα...

poli orea sintagi....(από κατωμερης χρηστος)
Περισσότερα...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ Σ...(από panagiota)
Περισσότερα...




ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση

Το όνομα σου:
Το e-mail σου:
Η ερώτηση σου:

Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε! Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!

Yumyum Pointmania!>>>

Θέλετε να δοκιμάζετε πρώτοι τις νέες συνταγές; Απλά εγγραφείτε στο δωρεάν Newsletter μας και ταυτόχρονα κερδίστε 100 points!

 

 

 

Copyright © 2009 yumyum.gr
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή
διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο,
χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.