500 γρ.σπαγετίνι
1 φλιτζ. κρεμμύδι ψιλοκομμένο
3 κουταλιές βούτυρο
1 ποτήρι τον νερού νερό
3/4 φλιτζ. κρέμα γάλακτος
1 φλιτζ. κεφαλοτύρι τριμμένο
Αλάτι και πιπέρι άσπρο
1/2 φλιτζάνι τριμμένη παρμεζάνα

Οι Συνταγές μου! | Οι Φωτογραφίες μου!  Μέλη  
Αναζήτηση

Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;






 
Τι "μαγειρεύτηκε" τα τελευταία λεπτά
ΖΥΜΑΡΙΚΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΟ ΣΕ ΖΩΜΟ ΜΕ ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΪΝΤΑΝΟ ...
ΚΟΧΥΛΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΚΡΕΑΣ ΚΑΒΟΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΑΒΓΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΕΣ ΦΟΙΝΙΚΟΔΕΝΤΡΟΥ ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΣΚΟΡΔΟΛΑΔO ME ΚΟΛΟΚΥΘΑ ΚΑΙ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ...
ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΦΟΥΡΝΟΥ ΜΕ ΛΕΜΟΝΙ, ΑΝΗΘΟ ΚΑΙ ΓΡΑΒΙΕΡΑ ...
ΓΑΡΙΔΕΣ ΜΕ ΣΚΟΡΔΟ ...
ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΓΚΡΑΤΕΝ ΜΕ ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΘΑΛΑΣΣΙΝΩΝ ΜΟΡΝΕ ...
ΚΟΧΥΛΙΑ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ ΜΕ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΣΚΟΡΔΟ ...
ΚΟΧΥΛΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΝΟ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΒΕΝΕΤΣΙΑΝΙΚΑ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΛΩΤΟΥΣ ...
ΜΑΚΑΡΟΝΙ ΜΕ ΤΥΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝΟ ...
ΣΟΛΩΜΟΣ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ ...
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΛΕΜΟΝΑΤΟ ΜΑΡΟΚΙΝΟ ΜΕ ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΣΚΟΥΣ ...
ΠΕΝΕΣ ΜΕ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ ΧΟΡΤΑΡΙΚΑ ...
ΣΑΛΤΣΑ ΓΙΑ ΨΗΤΟ ΚΡΕΑΣ ...
ΠΕΝΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ, ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΑΜΥΓΔΑΛΑ ...
ΚΑΚΑΒΙΑ ΤΡΟΠΟΣ B΄ ...
ΤΗΓΑΝΙΤΟ ΧΤΑΠΟΔΙ ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΜΕ ΓΚΟΡΓΟΝΤΖΟΛΑ ΚΑΙ ΚΑΡΥΔΙΑ ...
ΠΕΝΕΣ ΜΕ ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ, ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΣΟΥΓΕΣ (Σικελία) ...
ΠΕΣΚΑΝΤΡΙΤΣΑ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ...
ΓΑΡΙΔΕΣ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΑ NOODLES ...
ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΙΑ ΤΗΓΑΝΙΤΑ ΜΕ ΛΕΜΟΝΟΦΥΛΛΑ ...
ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ ΜΕ ΣΥΚΩΤΑΚΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΑΛΦΡΕΝΤΟ ΜΕ ΡΟΚΑ ...

Συνταγές » Ζυμαρικά, χορταρικά
Προηγούμενη Συνταγή 143 από 301  Επόμενη

ΣΠΑΓΓΕΤΙΝΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΟΥ 0 ψήφοι




 

Υλικά

500 γρ.σπαγετίνι
1 φλιτζ. κρεμμύδι ψιλοκομμένο
3 κουταλιές βούτυρο
1 ποτήρι τον νερού νερό
3/4 φλιτζ. κρέμα γάλακτος
1 φλιτζ. κεφαλοτύρι τριμμένο
Αλάτι και πιπέρι άσπρο
1/2 φλιτζάνι τριμμένη παρμεζάνα

Εκτέλεση
1. Σοτάρουμε το κρεμμύδι με το βούτυρο μέχρι να ξανθύνει. Το σβήνουμε με το νερό και αφήνουμε να σιγοψηθεί σε χαμηλή φωτιά μέχρι να λιώσει και να γίνει σαν κρέμα (περίπου 25-30 λεπτά). Ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε για 4-5 λεπτά σε πολύ σιγανή φωτιά. Τέλος, προσθέτουμε την παρμεζάνα, ανακατεύουμε την κρέμα και βγάζουμε από τη φωτιά.
2. Βράζουμε, σουρώνουμε και βουτυρώνουμε το ζυμαρικό. Πασπαλίζουμε τα μακαρόνια με το 1/2 της παρμεζάνας, ανακατεύουμε πολύ καλά με δυο πιρούνια για να πάει παντού η σάλτσα.
3. Σερβίρουμε καυτό συνοδεύοντας με άσπρο ξηρό κρασί.

Προηγούμενη Συνταγή 143 από 301  Επόμενη
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

 

Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!

Όνομα 
e-mail 
Σχόλιο 

RSS feeds RSS feed ΝΕΩΝ ΣΥΝΤΑΓΏΝ


 
Προσφατα Σχολια
ετσι πρέπει να είναι οι εύκολες συνταγές...(από Maria)
Περισσότερα...

Μου αρέσει, είναι πολύ εύκολη! ...(από Panos)
Περισσότερα...

poli kali sintagi....(από katomerischristos)
Περισσότερα...

poli orea sintagi....(από κατωμερης χρηστος)
Περισσότερα...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ Σ...(από panagiota)
Περισσότερα...




ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση

Το όνομα σου:
Το e-mail σου:
Η ερώτηση σου:

ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!
Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε! Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!

Yumyum Pointmania!>>>

Θέλετε να δοκιμάζετε πρώτοι τις νέες συνταγές; Απλά εγγραφείτε στο δωρεάν Newsletter μας και ταυτόχρονα κερδίστε 100 points!

Copyright © 2009 yumyum.gr
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή
διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο,
χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.