500 γρ.σπαγετίνι
1 φλιτζ. κρεμμύδι ψιλοκομμένο
3 κουταλιές βούτυρο
1 ποτήρι τον νερού νερό
3/4 φλιτζ. κρέμα γάλακτος
1 φλιτζ. κεφαλοτύρι τριμμένο
Αλάτι και πιπέρι άσπρο
1/2 φλιτζάνι τριμμένη παρμεζάνα

Οι Συνταγές μου! | Οι Φωτογραφίες μου!  Μέλη  
Αναζήτηση

Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;






 
Τι "μαγειρεύτηκε" τα τελευταία λεπτά
ΑΒΓΑ ΓΛΥΚΟΞΙΝΑ ΤΑΪΛΑΝΔΗΣ ...
ΓΑΡΙΔΕΣ TAΪΛΑΝΔΗΣ ΜΕ ΣΠΑΓΕΤΙΝΙ ...
ΚΟΥΝΕΛΙ ΜΑΡΙΝΑΤΟ ...
Κουλούρια Σουσαμένια...
ΤΗΓΑΝΗΤΟ CAMEMBERT ΜΕ ΣOΣ ΑΠΟ ΑΚΤΙΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΝΑ ...
ΚΕΪΚ ΑΠΛΟ ...
ΣΑΛΤΣΑ ΖΥΜΑΡΙΚΟΥ ΣΙΚΕΛΙΑΣ ΜΕ ΦΑΚΕΣ ...
ΚΡΕΜΩΔΗΣ ΨΗΤΗ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΚΡΕΟΛΗΣ...
ΜΠΟΥΚΑΤΙΝΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ...
ΑΛΕΙΜΜΑ ΑΠΟ ΨΗΤΕΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ...
ΡΙΓΚΑΤΟΝΙ ΜΕ ΠΙΠΕΡΑΤΟ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΦΙΝΟΚΙΟ ...
ΡΙΓΚΑΤΟΝΙ ΤΟΣΚΑΝΗΣ ΜΕ ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ ΚΑΙ ΠΕΚΟΡΙΝΟ...
Φιλέτα μόσχου μαρινάτα με κόκκινο κρασί και τσίλι ...
Σάλτσα βασιλικού (pestο) ...
ΡΥΖΟΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΟΣ ΤΑΜΑΡΙΝΔΗΣ...
ΓΑΡΙΔΕΣ ΑΡΧΑΤ (Luohan Daxia) ...
ΜΠΑΒΕΤΕΣ ΜΕ ΛΙΑΣΤΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΚΑΙ ΦΟΝΤΥ ΦΟΡΜΑΕΛΑΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ...
Λιγκουίνια με χτένια και τομάτες ...
ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΜΟΤΣΑΡΕΛΑΣ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙΑΣ ...
ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑ ...
ΨΑΡΙ ΓΕΜΙΣΤΟ ΜΕ ΜΥΡΩΔΙΚΑ...
Πέννες με σολωμό και σάλτσα κρέμας με βότκα και πράσινους πιπερόσπορους ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΑΛΦΡΕΝΤΟ ΜΕ ΡΟΚΑ ...
ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΑΛΦΡΕΝΤΟ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ...
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΠΕΡΙΑΝΙ (Beriani, Brunei)...
ΚΑΤΣΙΚΑΚΙ ΛΑΔΟΡΙΓΑΝΗ...
ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΤΟΥ ΞΥΛΟΚΟΠΟΥ ΜΕ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑ ...
ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΤΥΡΙΩΝ ...

Συνταγές » Ζυμαρικά, χορταρικά
Προηγούμενη Συνταγή 143 από 301  Επόμενη

ΣΠΑΓΓΕΤΙΝΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΟΥ 0 ψήφοι




 

Υλικά

500 γρ.σπαγετίνι
1 φλιτζ. κρεμμύδι ψιλοκομμένο
3 κουταλιές βούτυρο
1 ποτήρι τον νερού νερό
3/4 φλιτζ. κρέμα γάλακτος
1 φλιτζ. κεφαλοτύρι τριμμένο
Αλάτι και πιπέρι άσπρο
1/2 φλιτζάνι τριμμένη παρμεζάνα

Εκτέλεση
1. Σοτάρουμε το κρεμμύδι με το βούτυρο μέχρι να ξανθύνει. Το σβήνουμε με το νερό και αφήνουμε να σιγοψηθεί σε χαμηλή φωτιά μέχρι να λιώσει και να γίνει σαν κρέμα (περίπου 25-30 λεπτά). Ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε για 4-5 λεπτά σε πολύ σιγανή φωτιά. Τέλος, προσθέτουμε την παρμεζάνα, ανακατεύουμε την κρέμα και βγάζουμε από τη φωτιά.
2. Βράζουμε, σουρώνουμε και βουτυρώνουμε το ζυμαρικό. Πασπαλίζουμε τα μακαρόνια με το 1/2 της παρμεζάνας, ανακατεύουμε πολύ καλά με δυο πιρούνια για να πάει παντού η σάλτσα.
3. Σερβίρουμε καυτό συνοδεύοντας με άσπρο ξηρό κρασί.

Προηγούμενη Συνταγή 143 από 301  Επόμενη
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

 

Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!

Όνομα 
e-mail 
Σχόλιο 

RSS feeds RSS feed ΝΕΩΝ ΣΥΝΤΑΓΏΝ


 
Προσφατα Σχολια
ετσι πρέπει να είναι οι εύκολες συνταγές...(από Maria)
Περισσότερα...

Μου αρέσει, είναι πολύ εύκολη! ...(από Panos)
Περισσότερα...

poli kali sintagi....(από katomerischristos)
Περισσότερα...

poli orea sintagi....(από κατωμερης χρηστος)
Περισσότερα...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ Σ...(από panagiota)
Περισσότερα...




ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση

Το όνομα σου:
Το e-mail σου:
Η ερώτηση σου:

ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!
Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε! Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!

Yumyum Pointmania!>>>

Θέλετε να δοκιμάζετε πρώτοι τις νέες συνταγές; Απλά εγγραφείτε στο δωρεάν Newsletter μας και ταυτόχρονα κερδίστε 100 points!

Copyright © 2009 yumyum.gr
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή
διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο,
χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.