500 γρ. φετουτσίνια λευκά και πράσινα
2,5 κουταλιές ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
250 γρ. μανιτάρια κομμένα στα τέσσερα
1/2 φλιτζ. αρακάς μικρός αποψυγμένος
2/3 φλιτζ. άπαχο τυρί κότατζ
αλάτι και πιπέρι κατά τη γεύση
1 κουταλιά συν 1 κουταλάκι τυρί παρμεζάνα τριμμένο

Οι Συνταγές μου! | Οι Φωτογραφίες μου!  Μέλη  
Αναζήτηση

Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;






 
Τι "μαγειρεύτηκε" τα τελευταία λεπτά
ΖΥΜΑΡΙΚΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΟ ΣΕ ΖΩΜΟ ΜΕ ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΪΝΤΑΝΟ ...
ΠΕΝΝΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣΚΑ ΜΕ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ...
ΣΠΑΓΕΤΙΝΙ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ...
ΑΡΝΙΣΙΟ ΜΠΟΥΤΙ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΛΕΜΟΝΑΤΕΣ ...
ΓΙΑΟΥΡΤΛΟΥ ΚΕΜΠΑΠ ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΜΕ ΓΚΟΡΓΟΝΤΖΟΛΑ ΚΑΙ ΚΑΡΥΔΙΑ ...
Μοσχάρι με πατάτες στο φούρνο ...
ΖΥΜΑΡΙΚΟ ΜΕ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ...
ΠΕΝΕΣ ΝΤΙΖΟΝ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΜΠΡΟΚΟΛΑ ...
ΓΙΟΥΒΑΡΕΛΑΚΙΑ ...
ΜΑΛΛΙΑ ΑΓΓΕΛΟΥ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΤΖΟΥΝ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΣΚΟΡΔΟΛΑΔO ΜΕ ΑΧΙΝΟΥΣ ...
ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ ΜΕ ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ, ΖΑΜΠΟΝ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ...
ΒΡΑΣΤΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΛΑΧΑΝΟ ΤΟΥΡΣΙ ...
...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΜΥΔΙΑ ΣΟΥΜΑΤΡΑΣ ΜΕ ΤΖΙΝΤΖΕΡ ΚΑΙ ΤΑΜΑΡΙΝΔΗ ...
ΚΕΪΚ ΑΠΛΟ ...
ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ ΜΕ ΣΥΚΩΤΑΚΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ...
ΦΟΥΖΙΛΙ ΜΕ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ...
ΠΕΝΝΕΣ ΚΑΠΡΕΖΕ ...
ΣΑΛΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΩΝ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ...
ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΜΕ ΖΑΜΠΟΝ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ...
Ταλιατέλες με προσούτο και αρακά ...
ΚΑΥΤΕΡΟ ΜΠΑΜΠΑ ΓΚΑΝΟΥΣ ΜΕ ΖΥΜΑΡΙΚΟ ...
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ...
ΚΟΧΥΛΑΚΙ ΜΕ ΔΥΟ ΕΛΙΕΣ ...
Κοτόπουλο ψητό ...

Συνταγές » Ζυμαρικά, χορταρικά
Προηγούμενη Συνταγή 162 από 301  Επόμενη

ΣΑΝΟΣ ΚΑΙ ΑΧΥΡΟ 0 ψήφοι




 

Υλικά

500 γρ. φετουτσίνια λευκά και πράσινα
2,5 κουταλιές ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
250 γρ. μανιτάρια κομμένα στα τέσσερα
1/2 φλιτζ. αρακάς μικρός αποψυγμένος
2/3 φλιτζ. άπαχο τυρί κότατζ
αλάτι και πιπέρι κατά τη γεύση
1 κουταλιά συν 1 κουταλάκι τυρί παρμεζάνα τριμμένο

Εκτέλεση
1. Βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό και το μεταφέρουμε σε μπολ σερβιρίσματος.
2. Στο μεταξύ ζεσταίνουμε το λάδι σε μια βαριά κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά. Σοτάρουμε το σκόρδο και τα μανιτάρια για 4-5 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν τα μανιτάρια. Ρίχνουμε ανακατεύοντας τον αρακά. Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και χαμηλώνουμε τη φωτιά. Σιγοβράζουμε για 2 λεπτά. Ρίχνουμε ανακατεύοντας το τυρί κότατζ και αλατοπίπερο. Δυναμώνουμε τη φωτιά στο μέτριο προς δυνατό, ανακατεύοντας που και που, μέχρι το μίγμα μόλις να πάρει βράση.
3. Προσθέτουμε το μίγμα τυριού στο ζυμαρικό και αναμιγνύουμε. Ρίχνουμε από πάνω παρμεζάνα.

Προηγούμενη Συνταγή 162 από 301  Επόμενη
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

 

Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!

Όνομα 
e-mail 
Σχόλιο 

RSS feeds RSS feed ΝΕΩΝ ΣΥΝΤΑΓΏΝ


 
Προσφατα Σχολια
ετσι πρέπει να είναι οι εύκολες συνταγές...(από Maria)
Περισσότερα...

Μου αρέσει, είναι πολύ εύκολη! ...(από Panos)
Περισσότερα...

poli kali sintagi....(από katomerischristos)
Περισσότερα...

poli orea sintagi....(από κατωμερης χρηστος)
Περισσότερα...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ Σ...(από panagiota)
Περισσότερα...




ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση

Το όνομα σου:
Το e-mail σου:
Η ερώτηση σου:

ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!
Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε! Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!

Yumyum Pointmania!>>>

Θέλετε να δοκιμάζετε πρώτοι τις νέες συνταγές; Απλά εγγραφείτε στο δωρεάν Newsletter μας και ταυτόχρονα κερδίστε 100 points!

Copyright © 2009 yumyum.gr
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή
διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο,
χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.