1. Ψιλοκόβουμε και αναμιγνύουμε όλα τα αρωματικά, τις ελιές και την κάπαρη. 2. Σε μια κατσαρόλα ροδίζουμε το σκόρδο στο ελαιόλαδο, προσθέτουμε τα φιλέτα αντσούγας και, όταν λιώσουν, προσθέτουμε την σάλτσα ντομάτας. Διαλύουμε τη σάλτσα αυτή με μισό ποτήρι χλιαρό νερό και ρυθμίζουμε το αλατοπίπερο. Μαγειρεύουμε για περίπου 15 ΄λεπτά και τελικά προσθέτουμε το μίγμα των αρωματικών στη σάλτσα. 3. Στο μεταξύ βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό, το αναμιγνύουμε με τη σάλτσα και σερβίρουμε αμέσως.
Συνταγή 375 από 422
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!