1 κιλό ξιφία, κομμένο σε φέτες 1 κιλό πατάτες κομμένες σε φέτες 1 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο χυμό ενός μεγάλου λεμονιού ρίγανη αλάτι πιπέρι
Εκτέλεση
1. Πλένετε τον ξιφία και τον τοποθετείτε σε ταψί. Σε μια λεκάνη ρίχνετε τις πατάτες, το ελαιόλαδο, το αλάτι, την ρίγανη, το πιπέρι και το λεμόνι. Ανακατεύετε με το χέρι σας τις πατάτες, έτσι ώστε να τις «πιάσει» το λάδι, το λεμόνι και τα μπαχαρικά. 2. Αδειάζετε τις πατάτες μαζί με την «σάλτσα» στο ταψί γύρω από το ψάρι. Βάζετε το ταψί στο φούρνο και ψήνετε στους 200 βαθμούς για 55 λεπτά. Σερβίρετε το φαγητό ζεστό.
Συνταγή 55 από 137
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
geo 19-04-2008 07:07:28
βρε παιδια,ο ξιφιας 55 λεπτα στο φουρνο πολυ δεν ειναι;
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!