Το σερβίρουμε ως ορεκτικό με τα συστατικά που δίνονται για γαρνίρισμα. Σε οδοντογλυφίδες κοκτέιλ
με ποτά ή ως παράπλευρο πιάτο σε δείπνο. Επίσης, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε χοιρινό φιλέτο. Δεν
παραψήνουμε τα κεμπάπ: Ακολουθούμε προσεκτικά και με ακρίβεια τους χρόνους ψησίματος, για να παραμείνουν
ζουμερά μετά το ψήσιμο.
Υλικά
700 γρ. μπούτι αρνίσιο χωρίς κόκαλα 2 μικρές σκελίδες σκόρδο καθαρισμένες και κομμένες 2 κουταλιές φύλλα κόλιαντρου κομμένα 2 κουταλιές χυμός λεμονιού 75 γρ. φυσικό παχύ γιαούρτι αλάτι κατά τη γεύση ½ κουταλάκι κουρκούμη τριμμένη 2 κουταλιές ελαιόλαδο Αλέθουμε μαζί τα ακόλουθα 4 συστατικά: 6 πράσινα καρδάμωμα με το δέρμα τους 1 ραβδάκι κανέλλα με μήκος 2,5 εκ. 2-3 ξηρά κόκκινα τσίλι 1 κουταλιά σπόροι κόλιαντρου Για το γαρνίρισμα: Δακτυλίδια κρεμμυδιού λεπτοκομμένα και ξεχωρισμένα Τραγανά φύλλα μαρουλιού Φέτες αγγούρι
Εκτέλεση
Συνταγή 39 από 47
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!