"Αrrabiata" στην Ιταλία σημαίνει "μαινόμενος" και αναφέρεται σε ένα πιάτο καυτερό και πικάντικο. Το βαθμό
της "μανίας", δηλ. από πολύ ήπιο μέχρι πολύ καυτερό, μπορούμε να το ρυθμίσουμε αυξομειώνοντας την ποσότητα
από τις νιφάδες κόκκινου πιπεριού, που του βάζουμε. Μπορούμε ακόμη να βάλουμε κομμάτια από κοτόπουλο ψητό ή
βραστό, που μας έχει μείνει, η ακόμη και από ωμό κοτόπουλο ή γαρίδες, που θα βράσουν μέσα.
"Αραμπιάτα" ονομάζεται στην Ιταλία ένα καυτερό πιάτο με πολλά μπαχαρικά. Η λέξη σημαίνει "μαινόμενος".
Ο βαθμός της "μανίας" ρυθμίζεται εύκολα με την ποσότητα των νιφάδων καυτερού πιπεριού που χρησιμοποιούμε.
"Αραμπιάτα" ονομάζεται στην Ιταλία ένα καυτερό πιάτο με πολλά μπαχαρικά. Η λέξη σημαίνει "μαινόμενος".
Ο βαθμός της "μανίας" ρυθμίζεται εύκολα με την ποσότητα των νιφάδων καυτερού πιπεριού που χρησιμοποιούμε.
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef! Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
Σου αρέσουν τα δώρα? Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!