4 φλυτζ νερό αλάτι κατά τη γεύση 3/4 φλυτζ κριθαράκι 2 κουταλιές ελαιόλαδο 1 κουταλιά σκόρδο ψιλοκομμένο 250 g ώριμες τομάτες, ξεφλουδισμένες και κομμένες σε κύβους του 1 εκ. φρεσκοαλεσμένο,πιπέρι κατά τη γεύση 1/4 κουταλιά νιφάδες κόκκινου πιπεριού 2 κουταλιές φρέσκα φύλλα βασιλικού κομμένα
Εκτέλεση
1. Βράζουμε και στραγγίζουμε το κριθαράκι. 2. Στο μεταξύ ζεσταίνουμε λάδι σε ένα τηγάνι και προσθέτουμε το σκόρδο. Το τηγανίζουμε ανακατεύοντας προσέχοντας να μην καεί Προσθέτουμε τις τομάτες και ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και νιφάδες πιπεριού. Ανακατεύουμε και το αφήνουμε να πάρει βράσει. 3. Προσθέτουμε το κριθαράκι και το βασιλικό. Ανακατεύουμε για να αναμιχθούν και σερβίρουμε.
Συνταγή 283 από 301
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!