150 γρ. πράσινες ταλιατέλες
2 φέτες σολομού 150 γρ. κάθε μια
αλάτι και πιπέρι κατά τη γεύση
100 γρ. τυρί κρέμας σε κομμάτια
100 ml γάλα
1 κουταλάκι χορσράντις
1/2 κουταλάκι άνηθο, φρέσκο σπανάκι για γαρνίρισμα

Οι Συνταγές μου! | Οι Φωτογραφίες μου!  Μέλη  
Αναζήτηση

Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;






 
Τι "μαγειρεύτηκε" τα τελευταία λεπτά
ΚΑΥΤΕΡΟ ΜΠΑΜΠΑ ΓΚΑΝΟΥΣ ΜΕ ΖΥΜΑΡΙΚΟ ...
ΚΟΧΥΛΙΑ ΜΕ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΣΟΛΟΜΟ ΚΑΙ ΚΑΠΑΡΗ ...
ΣΑΛΑΤΑ ΜΑΡΟΥΛΙ ΜΕ ΑΒΟΚΑΝΤΟ ΚΑΙ ΚΑΡΥΔΙΑ ...
ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΤΟΥ ΑΓΡΟΥ (Pasta Rustica) ...
ΚΕΪΚ ΑΠΛΟ ...
ΓΛΥΚΟΞΙΝΟ ΧΟΙΡΙΝΟ...
Σαλάτα ορεκτική με ζυμαρικό ...
Παγωτό Φράουλα ...
ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΠΙΛΑΦΙ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙΝΙ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΥΡΙ ΡΟΜΑΝΟ ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΜΕ ΧΤΕΝΙΑ ...
ΠΕΝΝΕΣ ΜΕ ΚΑΒΟΥΡΙ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΠΙΠΕΡΙΑΣ ...
ΠΕΝΕΣ ΜΕ ΓΚΟΡΓΚΟΝΤΖΟΛΑ ...
ΡΙΓΚΑΤΟΝΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΠΙΚΑΝΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΜΑΤΕΣ ΛΙΑΣΤΕΣ ...
ΖΥΜΑΡΙΚΟ ΜΕ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑ ΑΓΚΙΝΑΡΑ ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙΑ ...
Σπαγγέτι με τόννο και hoisin sauce ...
ΚΑΡΙ ΜΑΤΑΡΑ ...
ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΜΕ ΤΟΝΟ ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ...
ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΝΑΠΟΛΙΤΑΝΙΚΗ ...
ΚΑΤΣΙΚΑΚΙ ΛΑΔΟΡΙΓΑΝΗ...
ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ ΝΟΥΝΤΛ ΣΕΤΣΟΥΑΝ ...
ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΜΕ ΣΑΛΣΑ ΒΕΡΑΚΡΟΥΖ ΑΠΟ ΛΙΘΡΙΝΙ ...
ΑΡΝΙΣΙΑ ΠΑΪΔΑΚΙΑ ΠΟΖΑΡΣΚΙ...
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΠΕΡΙΑΝΙ (Beriani, Brunei)...
ΤΗΓΑΝΗΤΟ ΡΥΖΙ ΜΕ ΑΥΓΟ...
ΧΟΙΡΙΝΗ ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΚΡΑΣΑΤΗ ΜΕ ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΛΑΚΩΝΙΑ...
ΚΑΠΕΛΛΙΝΙ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ...
ΒΙΔΕΣ ΜΑΡΑΚΕΣ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ...

Συνταγές » Ζυμαρικά, θαλασσινά
Προηγούμενη Συνταγή 221 από 422  Επόμενη

ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ ΜΕ ΣΟΛΟΜΟ ΚΑΙ ΧΟΡΣΡΑΝΤΙΣ ΣΟΣ 1 ψήφοι




 

Υλικά

150 γρ. πράσινες ταλιατέλες
2 φέτες σολομού 150 γρ. κάθε μια
αλάτι και πιπέρι κατά τη γεύση
100 γρ. τυρί κρέμας σε κομμάτια
100 ml γάλα
1 κουταλάκι χορσράντις
1/2 κουταλάκι άνηθο, φρέσκο σπανάκι για γαρνίρισμα

Εκτέλεση
1. Βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό.
2. Ποσάρουμε το σολομό σε αλατισμένο νερό που σιγοβράζει για περίπου 10 λεπτά, μέχρι να γίνει.
3. Σε ένα άλλο δοχείο και σε χαμηλή φωτιά ανακατεύουμε το γάλα και το τυρί κρέμας, μέχρι να λιώσει το τυρί και η σάλτσα να γίνει ομοιόμορφη. Την αφήνουμε μόλις να πάρει βράση και τη βγάζουμε από τη φωτιά. Ρίχνουμε ανακατεύοντας τη χόρσράντις σος από ραπανάκια και το άνηθο.
4. Αφαιρούμε την πέτσα και τα κόκαλα από το σολομό και τον κόβουμε σε μπουκιές.
5. Κατανέμουμε το ζυμαρικό σε δυο πιάτα με το σολομό και τη σάλτσα. Γαρνίρουμε με σπανάκι.

Προηγούμενη Συνταγή 221 από 422  Επόμενη
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

 

Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!

Όνομα 
e-mail 
Σχόλιο 

RSS feeds RSS feed ΝΕΩΝ ΣΥΝΤΑΓΏΝ


 
Προσφατα Σχολια
ετσι πρέπει να είναι οι εύκολες συνταγές...(από Maria)
Περισσότερα...

Μου αρέσει, είναι πολύ εύκολη! ...(από Panos)
Περισσότερα...

poli kali sintagi....(από katomerischristos)
Περισσότερα...

poli orea sintagi....(από κατωμερης χρηστος)
Περισσότερα...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ Σ...(από panagiota)
Περισσότερα...




ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση

Το όνομα σου:
Το e-mail σου:
Η ερώτηση σου:

ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!
Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε! Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!

Yumyum Pointmania!>>>

Θέλετε να δοκιμάζετε πρώτοι τις νέες συνταγές; Απλά εγγραφείτε στο δωρεάν Newsletter μας και ταυτόχρονα κερδίστε 100 points!

Copyright © 2009 yumyum.gr
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή
διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο,
χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.