150 γρ. πράσινες ταλιατέλες 2 φέτες σολομού 150 γρ. κάθε μια αλάτι και πιπέρι κατά τη γεύση 100 γρ. τυρί κρέμας σε κομμάτια 100 ml γάλα 1 κουταλάκι χορσράντις 1/2 κουταλάκι άνηθο, φρέσκο σπανάκι για γαρνίρισμα
150 γρ. πράσινες ταλιατέλες 2 φέτες σολομού 150 γρ. κάθε μια αλάτι και πιπέρι κατά τη γεύση 100 γρ. τυρί κρέμας σε κομμάτια 100 ml γάλα 1 κουταλάκι χορσράντις 1/2 κουταλάκι άνηθο, φρέσκο σπανάκι για γαρνίρισμα
Εκτέλεση
1. Βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό. 2. Ποσάρουμε το σολομό σε αλατισμένο νερό που σιγοβράζει για περίπου 10 λεπτά, μέχρι να γίνει. 3. Σε ένα άλλο δοχείο και σε χαμηλή φωτιά ανακατεύουμε το γάλα και το τυρί κρέμας, μέχρι να λιώσει το τυρί και η σάλτσα να γίνει ομοιόμορφη. Την αφήνουμε μόλις να πάρει βράση και τη βγάζουμε από τη φωτιά. Ρίχνουμε ανακατεύοντας τη χόρσράντις σος από ραπανάκια και το άνηθο. 4. Αφαιρούμε την πέτσα και τα κόκαλα από το σολομό και τον κόβουμε σε μπουκιές. 5. Κατανέμουμε το ζυμαρικό σε δυο πιάτα με το σολομό και τη σάλτσα. Γαρνίρουμε με σπανάκι.
Συνταγή 221 από 422
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!