Για το ζυμαρικό: 500 γρ. βίδες ή άλλο κοντό ζυμαρικό 100 γρ. χαβιάρι 100 γρ. σολομός καπνιστός κομμένος σε τετράγωνα κομμάτια των 2 εκ. από 1 κόκκινη και μια κίτρινη πιπεριά κομμένες σε ψιλές λωρίδες 1 αβοκάντο κομμένο σε μικρούς κύβους,
Για τη vinegraitte: 2/3 φλιτζ. ελαιόλαδο χυμός από 2 λεμόνια 5 κουταλιές σόγια σως 1 κουταλιά ζάχαρη σκούρα 1-1,5 κουταλιά πιπέρι μαύρο φρεσκοαλεσμένο 1/4 φλιτζ. πράσο ψιλοκομμένο
Για το ζυμαρικό: 500 γρ. βίδες ή άλλο κοντό ζυμαρικό 100 γρ. χαβιάρι 100 γρ. σολομός καπνιστός κομμένος σε τετράγωνα κομμάτια των 2 εκ. από 1 κόκκινη και μια κίτρινη πιπεριά κομμένες σε ψιλές λωρίδες 1 αβοκάντο κομμένο σε μικρούς κύβους,
Για τη vinegraitte: 2/3 φλιτζ. ελαιόλαδο χυμός από 2 λεμόνια 5 κουταλιές σόγια σως 1 κουταλιά ζάχαρη σκούρα 1-1,5 κουταλιά πιπέρι μαύρο φρεσκοαλεσμένο 1/4 φλιτζ. πράσο ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
1. Βράζουμε, στραγγίζουμε και ξεπλένουμε το ζυμαρικό, ώστε να κρυώσει. 2. Ενώ το ζυμαρικό βράζει, αναμιγνύουμε σε ένα μπολ τα συστατικά για τη vinegraitte και αφήνουμε το μίγμα για 15 περίπου λεπτά. 3. Αναμιγνύουμε το ζυμαρικό με το χαβιάρι, το σολομό, το αβοκάντο και τις πιπεριές και ανακατεύουμε καλά. 4. Ρίχνουμε από πάνω τη vinegraitte και αναμιγνύουμε με το μίγμα του ζυμαρικού. Το βάζουμε στο ψυγείο για 2-3 ώρες, πριν σερβίρουμε.
Συνταγή 13 από 57
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!